06-21822919
info@nationalevitaliteitsdag.nl

programma

25 september 

Vitaliteit voor iedereen!

Een gezonde leefstijl heeft een positief effect op alles. Wanneer je op jouw eigen-wijze aan vitaliteit werkt, vergroot je de motivatie om te werken aan werk, eigen doelen en leefstijl. 

Je bent minder ziek, voelt je energieker en kijkt anders tegen levenszaken aan. Persoonlijke veranderingen kun je beter het hoofd bieden. Het verrijkt jouw leven.

Voor wie?

Persoonlijke veranderingen kunnen van grote invloed zijn op het dagelijks functioneren. Thuis, in het werk, in relatie tot anderen. Bestaande methoden werken niet meer. Of je doet al jaren hetzelfde en wilt eigenlijk wel eens wat anders. Je zou vitaler willen zijn, je neemt weinig tijd voor gezond eten, beweging of voor jezelf. 

Ontdek op de NVD hoe het ook anders kan. Maak kennis met de verschillende thema’s binnen vitaliteit en kijk wat het beste bij jou past. De professionals staan voor je klaar die dag. Maar ook daarna. 

Wat biedt de Nationale Vitaliteitsdag? 

Je kunt de hele dag activiteiten en sessies volgen binnen 9 deelgebieden binnen het thema vitaliteit. Deze deelgebieden lopen als een rode draad door de dag. 

  1. Werk
  2. Fun & Plezier
  3. Slaap
  4. Relaties & Verbinding
  5. Voeding
  6. Ontspanning
  7. Beweging
  8. Financiën
  9. Spiritualiteit

Wij dagen je uit om zelf de regie over jouw leven te nemen, om te ontdekken wat jij nodig hebt en wat bij jou past, om jouw eigen vitaliteit te verbeteren of op niveau te houden. Zowel in gezondheid, werk als privé.

Deze dag is voor iedereen die weet dat DOEN het beste resultaat oplevert. Op eigen-wijze en ervarend leren, dat is waar wij voor staan.

Deze belevenis kan je leven positief veranderen!

(Programma NVD 2020: nog niet bekend.)